Еколошките акции на Левица – Велес продолжуваат

0
362

Членовите на локалниот огранок на Левица во Велес, извршија чистење на дел од крајбрежјето на езеро Младост.

Апелираме до ЈКП Дервен редовно да ги извршуваат своите обврски, а посетителите совесно да ги користат придобивките од природата и поставените објекти.

Да ја чуваме природата и за идните генерации.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ВЕЛЕС
08 мај, 2021

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде