Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица – ЛО Битола засади дрвца на местото на уништениот дрворед на „Рузвелтова“


  Денес дел од активистите на Левица – Битола, организираа акција на улица „Рузвелтова“ со засадување на дрвца на местото на уништениот дрворед од страна на општината од кадешто испратија неколку пораки со транспаренти.

  Зелените површини и урбаниот простор не смеат да бидат предмет на градежно силување.

  За жал, штетата која е направена од градоначалничката Наташа Петровска е тешко поправлива.

  Да не дозволиме ова зло да се повтори во иднина!

  Битолчани не забораваат!

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО БИТОЛА
  08 мај, 2021

  Најнови објави