Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Апасиев со порака до младите за босанскиот регионален серијал „Перспектива“

  Претседателот на Левица, Димитар Апасиев, во регионалниот серијал „Перспектива плус“, на теми поврзани со профилот на еден пратеник, политичката култура во Македонија, девастираниот систем и.т.н.
   
  Апасиев испраќа и порака до младите: „Младите да не бидат аполитични – тоа е најголемото злосторство, кое би си го направиле самите на себе, бидејќи лошите луѓе просперираат тогаш кога добрите не прават ништо.“

   

  Најнови објави