Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  (Видео) Жаклина Свеќаровска: Кој наш универзитет добил дозвола да работи на територија на Бугарија!?

  На прашањето „Кој е ставот на Левица во однос на одобрувањето на Владата за отворање на бугарски универзитет во Македонија“, Свеќаровска рече: „Ставот ќе го срочам во едно прашање, кое ќе го упатам до Владата, односно, возвратно реципрочно – Кој наш универзитет добил дозвола да работи на територија на Бугарија!?“

   

   

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – СЕКТОР ОБРАЗОВАНИЕ
  20 мај, 2021

  Најнови објави