Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  (Видео) Смилев: Корумпираните и алчни политичари вршат огромна неправда врз Бабуна

  Изјава на Игор Смилев – претседател на еко-здружението „Грин Пауер“ и член на Левица во врска со дивоградбите по течението на реката Бабуна.

   

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ВЕЛЕС
  26 мај, 2021

  Најнови објави