Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    (Видео) Крмов: Не е точно дека со дигитализација ќе се заштеди, напротив тоа е скапа работа

    Пратеникот Борислав Крмов, на тема „дигитализација во образованието“ во вчерашното издание на „Само Вистина“

     

    Најнови објави