Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    (Видео) Единствено Левица го спречува контроверзниот Предлог-закон за државјанства

    Прилог на ТВ Сител од денешното обраќање на пратеникот Димитар Апасиев на Комисијата за безбедност и одбрана, во однос на Предлог-законот за државјанства, а чијшто збор беше одземен со прекинување на расправата.

    ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
    02 јуни, 2021

    Најнови објави