Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    (Интервју) Апасиев: Борбата против штетниот Закон за државјанства е долга и исцрпувачка но, ние сме решени да одиме до крај

    Интервју на претседателот на Левица Димитар Апасиев за ТВ Сител:

    „Не ми е гајле што велат ни ВМРО ни СДСМ, тие знаат дека ние не сме под ничија контрола – ниту под нивна, ниту под калето, ние сме едноставно искрени левичари, кои ги следат АСНОМСКИТЕ идеали и за тоа ќе гинеме во Собрание, за тоа сме пратени тука и така и ќе постапуваме!“

     

    Најнови објави