Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  (Видео) Левица Карпош: Карпошани не ги забораваат лагите на Стефан Богоев

  Како никој градоначалник претходно, Богоев ги излажа жителите на Општина Карпош . Од предизборните ветувања останаа само видео записите кои се вистински доказ за владеењето на Богоев и советничката група на СДСМ со Општина Карпош.

  Од ветувањата не исполни речиси ништо, а наместо зелен и просперитетен Карпош, жителите добија бетонизација и нефункционална општина.

  Богоев ги потцени Карпошани, а предизборните ветувања не се ништо освен само обични лаги искажани од најлошиот во историјата градоначалник на Општина Карпош. А колку лаги Стефан Богоев може да каже за неколку секунди, погледнете во продолжение.

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО КАРПОШ
  17 јуни, 2021

  Најнови објави