Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица – Кисела Вода: Како изгледа населбата „11 Октомври“ под водство на Филип Темелковски

  Од ветените проекти на градоначалникот Темелковски, ништо не е реализирано. Во предизборната кампања, Темелковски ветуваше дека ќе го врати стариот сјај на Кисела Вода.

  Меѓу ветените проекти се:
  – Подобрување на хигиената на
  јавните површини;

  – Енергетско-ефикасни фасади на
  старите згради;

  – Решавање на проблемот со
  кучињата и изгадба на стационар за хуман третман;

  – Уредување на јавната површина
  меѓу зградите;

  – Реконструкција и осветлување на
  паркот „Пушкин“

  На Кисела Вода не ѝ се потребни нови бетонски чудовишта и нови бетонирања – потребно е зеленило, паркови и тревни површини. Исполнување на 10% од ветувањата пред избори не е никаква реализација.

  Жителите на Кисела Вода заслужуваат да живеат во урбанистички средена општина, модернизирана и зелена општина, која ги задоволува потребите на сите граѓани – а, не само на неколку групи на интерес, блиски до локалните власти.

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО КИСЕЛА ВОДА
  25 јуни, 2021

  Најнови објави