Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

(Видео) Апасиев: Методологијата за пописот не е подзаконска материја, кај нас Парламентот се заобиколи како единствен законодавен дом

Излагање на претседателот на Левица, Димитар Апасиев, на денешната подготвителна Седница за разјаснување на правните прашања околу контроверзниот Закон за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Мекедонија, за што Левица поднесе Претставка до Уставен суд, уште во јануари 2021 година.

 

 

Најнови објави