Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

(Видео) Крмов: Ја силувате процедурата – Затоа не очекувајте кога вие нема да сте власт за вас да важат правилата

Процедурално обраќање на пратеникот Борислав Крмов, на седницата на Комисијата за политички систем која противделовнички беше свикана за Предлог-законот за државјанства, на кој Левица има поднесено амандмани, меѓутоа од 1000, на седницата доставени беа околу 20.

 

Најнови објави