Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Димитар Апасиев гостува во вестите на Сител вечерва во 19 часот


Вечерва во 19:00 часот во вестите на ТВ Сител, гостува пратеникот во Собранието на Република Македонија и лидер на Левица, Димитар Апасиев. Ќе се разговара на актуелни теми кои го засегаат целото население во Републиката.

Најнови објави