Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Членови на ЛО Левица – Демир Хисар со полагање на свежо свежо цвеќе пред споменикот на Даме Груев

  Членови на ЛО Левица – Демир Хисар со полагање на свежо цвеќе оддадоа почит пред споменикот на Даме Груев во с. Смилево по повод 2 август – денот на Републиката.

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ДЕМИР ХИСАР
  02 август, 2021

   

  Најнови објави