Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Локалниот огранок Охрид оствари средба со офицерот за набљудување при мисијата на ОБСЕ во Скопје, Суад Салкиќ

  На оваа средба беше разговарано за тековни прашања, поврзани со подготовките на сите потребни услови за успешно спроведување на претстојните локални избори во фер и демократска атмосфера, бидејќи само на тој начин се јакне демократијата и се отстрануваат сомнежите за било какви нерегуларности.

  На средбата, беше споделена општа, двострана согласност дека одржувањето на фер избори е доказ за политичка зрелост на државата, а воедно од претставниците на локалнниот огранок беше изразена подготвеност за соработка и максимална транспарентност и посветеност околку процесот на спроведување на претстојните локални избори.

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ОХРИД
  26 август, 2021

  Најнови објави