Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Видео: Левица – Битола: Милионски суми за локални реклами на општинската власт

  Општина Битола за една година потрошила 1.300.000 денари за печатени услуги во медиуми.
  Покрај лагите дека прашината е заменета со чистиот воздух кој наводно владее низ градот од ископините кои се почнати и никогаш незавршени, мирисот на канализационата мрежа, ѓубрето по тротоарите, останува.

  Ваквата реалност постои додека по платените медиуми за пред кампањско рекламирање градот е претставен во розева боја пред самите жители. Наместо реализација, интензивно се трошат народни пари за реклами по социјални мрежи, локални медиуми и портали.

  Во време кога народот е тотално осиромашен и заборавен, кога повеќето угостителски објекти се пред затворање, кога народот е присилен со негово ограничувње , на општинската власт приоритет им е истакнувањето пред јавност, притоа трошејки милионски суми по флаери, стикери и различни материјали за лажно истакнување пред јавноста.

   

   

   

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО БИТОЛА
  27 август, 2021

  Најнови објави