Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    Време е овој град да си ги врати вредностите кои ги поседуваше!

    Денес на прес конференција Левица официјално го поддржа независниот кандидат за градоначалник на Град Скопје, Петар Георгиевски – Камиказа.
    Време е овој град да си ги врати вредностите кои ги поседуваше!

     

    Најнови објави