Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    Димитар Апасиев во живо, во емисијата Магазин на ТВ Сител

    Каков е Апасиев во приватниот живот?
    Гостување на пратеникот и лидер на Левица, Димитар Апасиев во емисијата Магазин на ТВ Сител. Темите овојпат не се во врска со политиката, туку во врска со неговиот приватен живот. Каков е Димитар надвор од политиката и социјалните медиуми, дали спортува и каква музика слуша, каков е како татко и сопруг.

     

    Најнови објави