Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    Левица соопшти каде ќе настапува на локалните избори 2021

    Прес конференција на Амар Мециновиќ, по повод соопштувањето на кандидати за градоначалници и советнички листи со кои Левица ќе настапи на претстојните локални избори во октомври 2021 година.

    Најнови објави