Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    (Видео) Носителот на Советничка листа – Реџеп Исмаил, заедно со кандидатот за градоначалник на општина Центар – Андреа Јанков на средба со граѓаните

    Носителот на советничката листа на Левица за град Скопје – Реџеп Исмаил и кандидатите за советници на град Скопје, овој викенд се сретнаа и со кандидатите за советници и кандидатот за градоначалник на општина Центар – Андреа Јанков.

    На средбата се дискутираше за актуелните проблеми воочени од граѓаните и нивни решенија, подобрување на животот во општината и секако за идната соработка помеѓу општина Центар и градот Скопје, откако Левица ќе го преземе советот!

     

    Најнови објави