Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  (Видео) Скопскиот изборен штаб на Левица реализираше средба во општината Ѓорче Петров

  Скопскиот изборен штаб на Левица реализираше средба и во општината Ѓорче Петров, а се сретнаа носителот на советничката листа на Левица за град Скопје – Реџеп Исмаил, со кандидатите за советници и кандидатот за градоначалник на општината Ѓорче Петров, Александар Димитријевиќ.

  Преку разговор на поширокото членство на локалниот огранок на Левица од Ѓорче Пeтров со нашите сограѓани, беа извесени за идеите, плановите и проектите кои би ги спровела Левица во општината по претстојните избори, за што беше добиена позитивна повратна реакција на взаемно големо задоволство.

   

   

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ГРАД СКОПЈЕ
  24 септември, 2021

  Најнови објави