Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    (Видео) Димитар Апасиев во отворен разговор со доктор Горан Трајковски

    Претседателот на Левица и пратеникот, Димитар Апасиев, во отворен разговор со доктор Горан Трајковски(@doktor.goran) во живо, на неговиот Инстаграм профил.

     

    Најнови објави