Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  (Видео) Левица – Град Скопје: Дали е точно дека вработените во Универзална сала нередовно земале плата и биле исплаќани квартално?

  „Дали е точно дека вработените Универзална сала нередовно земале плата односно им било исплаќано квартално заради несовесно и неодговорно работење на директорот. Доколку е точно, од која причина е предизвикано ова?“

  Прашање на советникот на Левица, Амар Мециновиќ во рамките на седмата седница на Советот на Град Скопје посветена на советничките прашања.

   

   

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ГРАД СКОПЈЕ
  10 март, 2022

  Најнови објави