Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  (Видео) Реџеп Исмаил: Дали архивската документација на ЈП „Улица и патишта“ е чувана согласно законот?

  „Во декември 2021 изгоре административниот објект на Улица и Патишта. Дали овој објект бил осигуран? Дали се спроведени активности во насока на обезбедување на изгубената документација и дали е направена инспекција во однос на тоа?“

  Прашање на советникот на Левица, Реџеп Исмаил во рамките на седмата седница на Советот на Град Скопје посветена на советничките прашања.

   

   

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ГРАД СКОПЈЕ
  10 март, 2022

  Најнови објави