Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  (Видео) Борислав Крмов: Ако не прекинеме со вазалската политика следи губење на државата

  „После Преспанскиот договор, нашите наивни политичари – аматери мислеа со додворување на политичарите од ЕУ и на западните политичари дека може сè да издејствуваат. Се гледа дека што повеќе се додворуваш, што повеќе виткаш кичма, всушност помалку добиваш.

  Земји како Србија, што е надвор од НАТО и што конкретно во кризата со Украина, е единствената земја што е отворена за трговија и небото и е отворено за авиони на Руската Федерација – таа земја отвора поглавја за ЕУ, а ние не!

  Земји што си ги штитат националните интереси, тие добиваат.”
  – Дел од гостувањето на пратеникот Борислав Крмов во емисијата „Само Вистина.”

   

   

  Најнови објави