Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    Исмаил: Претходниот градоначалник не обрна внимание на пожарникарите

    Во продолжение говорот на советникот на Левица во Град Скопје Реџеп Исмаил, по повод изгласувањето на трите одлуки за набавка, со кои ќе се унапреди и зголеми капацитетот на Противпожарната бригада на Град Скопје.

    Левица – Град Скопје on Петок, 01 април 2022

    Најнови објави