Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  (Видео) Четврти мај – 155 километри во чест на великанот Гоце Делчев

  Видео-репортажа од завршната етапа на маршот на членовите на Левица во чест на најхаризматичниот македонски војвода и револуционер Гоце Делчев.

  Пред вечното почивалиште на великанот, како крај на изодени 155 километри во негово име, членовите ги пречекаа и поздравија раководството и членството на Левица.

  Другарите:
  1. Саше Јанчев
  2. Игор Смилев
  4. Димитар Абрашев
  5. Марио Јаневски
  6. Гаврил Трајковски
  7. Стефан Мицевски
  го реализираа овој подвиг.

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
  4 мај, 2022

  Најнови објави