Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    Борислав Крмов на средба со жителите на Аеродром

    Пратеникот Борислав Крмов на средба со жители на Аеродром, општината во која Левица континуирано ужива најголема поддршка.

    ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

    27 мај, 2022

    Најнови објави