Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  По повод 79 години од смртта на Кочо Рацин делегација на Левица положи цвеќе на Лопушник

  Денес се одржа марш по повод 79 години од смртта на великанот Кочо Рацин, на кој учествуваа членот на Президиум и советник во Град Скопје Реџеп Исмаил, како и советниците од Општина Велес, Гевгелија и Свети Николе, кој заедно со планинари од повеќе градови од Македонија пешачеа околу 25 километри.

  Во чест на Рацин положија цвеќе на споменикот посветен на великанот на Лопушник, како и на местото каде што е загинат.

  Делото на Рацин вечно ќе трае!

  РАЦИН Е ВЕЧЕН!

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА-Велес

  12 јуни, 2022

  Најнови објави