Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Народ од десетици илјади на улиците и на деветтиот ден од протестите

И покрај обидите за заплашување на народот, преку вметнати провокатори и сценирање на меѓуетнички тензии нарачани од власта на СДС и ДУИ, сепак десетици илјади излегоа на улица.

Народот е неуморен во борбата за Македонија, гласно кажувајќи НЕ на францускиот предлог.

Активистите на Левица, кои се движеа со толпата, пред Министерството за правда испишаа натпис, „ЌЕ ПОБЕДИМЕ“, оставајќи јасна порака на непокор на македонскиот народ.

Протестите продолжуваат секој ден во седум – до крај.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

10 јули, 2022

Најнови објави