Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Предизборен спот на Левица за Локални избори 20 август 2022 во Општина Тетово

Локални избори за членови на Совет на Општина Тетово 20 август 2022 година.

Левица за Тетово.

Заокружи број 13.

Најнови објави