Апасиев: Само Левица се бори против неофашистичките клубови

0
174

„Имате 40 невладини организации финансирани од тајни служби на Бугарија. Знаете дека Комисија за спречување на дискриминација е преплавена од претставки?

За било каков статус на фејсбук, ловат граѓани преку мрежа на адвокати.

Се формираат неофашистички клубови и само Левица поднесе кривична пријава (по која се постапува) и поднесе уставна иницијатива да се укинат.”

Секвенца од гостувањето на претседателот на Левица, Димитар Апасиев.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
23.09.2022

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде