Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

- Advertisement -

AUTHOR NAME

Левица

868 ПОСТОВИ
0 КОМЕНТАРИ

Левица со поддршка за најавениот штрајк на УПОЗ!

Левица во целост го поддржува најавениот штрајк на гранскиот синдикат УПОЗ, кој е закажан да трае од 23 до 25 март и кој треба...

Левица го поддржува протестот пред Уставниот суд!

Левица го поддржуваше и ќе продолжи да го поддржува народниот изблик на незадоволство против диригираните одлуки на Уставниот суд. Нашите членови и досега даваа...

Покана за прес – Настаните во Бутел: Веќе прочитано сценарио

Во сабота, 5 март, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција на Скопското кале на локацијата каде во 2011 година беше исцениран меѓуетнички...

Ако бидат фер и демократски, изборите на 5 јуни ќе значат крај на автократскиот режим во Македонија

ВМРО-ДПМНЕ, автократската партија која воспостави автократски режим во Македонија, е принудена да отстапува. Веќе не е онолку силна колку што сака да остава впечаток...

Департизирана и професионална администрација во служба на народот

Односот на граѓаните кон власта се прекршува врз јавната администрација. Секој вид на државна репресија нужно се операционализира баш преку јавната администрација. И обратно,...

Latest news

- Advertisement -