Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More
  - Advertisement -

  AUTHOR NAME

  Левица

  1072 ПОСТОВИ
  0 КОМЕНТАРИ

  Реакција по повод т.н. „марш на ангелчињата“ во Битола

  Република Македонија е секуларна држава според нејзиниот устав. Спроведувањето на религиска пропаганда во училиштата се коси со секуларната уставна определба на државата. Во оваа...

  Покана за прес – Поднесување предлог за измена на Законот за политички партии

  Во вторник, 17 ноември, во 12.30 часот ЛЕВИЦА ќе поднесе предлог за измена на Законот за политички партии до Собранието на Република Македонија. Со предлог...

  Солидарност со жителите на Париз и Бејрут

  Изразуваме сочувство и солидарност со Парижани и жителите на Бејрут и сите кои страдаа во вчерашните терористички напади во овие две земји. Коренот на ваквите...

  Покана за прес – Формирање на „ЛЕВИЦА“

  Во сабота, 14 ноември, со почеток во 11 часот во Жена Парк, наспроти Собранието на Република Македонија ќе се одржи прес конференција на која...

  Latest news

  - Advertisement -