Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More
  - Advertisement -

  AUTHOR NAME

  Левица

  1179 ПОСТОВИ
  0 КОМЕНТАРИ

  Ивана Атанасовска – За „независните синдикати“ во Македонија

  „...Не беше Ленка родена за тиа пусти тутуни! “  „ Ленка “  - Кочо Рацин Општо е познато дека синдикатите се формирани заради заштита на работниците. Проблеми...

  Да им се помогне на сиромашните граѓани, наместо да се трошат народните пари на новогодишни прослави!

  Вообичаената практика - безмилосно да се трошат народните пари за организација на новогодишни настани, продолжува. Градот Скопје предвидено е да потроши вкупно 5 милиони...

  Dimitar Apasiev: “Očekujemo ulazak u parlament”

  Na parlamentarim izborima u Makedoniji, koji će se održati sutra, prvi put učestvuje jedna autentična levičarska partija. Nju čine aktivistkinje i aktivisti koji su...

  Избори 2016 – Што потоа?

  Предвремените избори на 11 декември 2016 завршија, а резултатите нема да ја разрешат политичката криза! Поминаа уште едни карактеристични избори во Република Македонија, проследени со...

  Покана за прес – Формирање влада без ДПМНЕ

  Денес, четврток, 15 декември, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во своето седиште, кое се наоѓа на ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 20,...

  Како станав левичар – Апасиев

  Проклет да бидам, се сеќавам како вчера да беше, а еве скоро деценија помина. Тоа беше еден ден, што траеше цела година. Доцна есен....

  Latest news

  - Advertisement -