Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More
  - Advertisement -

  AUTHOR NAME

  Левица

  1565 ПОСТОВИ
  0 КОМЕНТАРИ

  Бојкот на изборите и протести за рушење на режимот!

  Македонија е на крстопат! Автократскиот режим реши да го спречи процесот на враќање на демократијата, но нема да му успее! Никој не е посилен...

  ЛО Левица Струмица: Да се отвори откупен центар за пазарните вишоци на земјоделски производи

  ЛО на Левица Струмица смета дека протестите на земјоделските здруженија заради ниските отпупни цени на земјоделските производи, се демократско право на изразување на незадоволство...

  Јавно обелоденување на имињата на македонските граѓани кое се дел од аферата „Панама-документи“

  Со откривањето на аферата наречена „Панама-документи“ протекоа податоци за користење на „оф-шор“ сметки за изнесување на огромни суми пари од страна на разни светски моќници. Минатата...

  Левица се залага за формирање на експертска влада

  Старите партии се способни само за креирање кризи. Затоа, потребно е да се формира експертска влада. Сведоци сме на најновиот чин од политичката фарса во...

  Јавните објекти во градот се заеднички на сите нас, а не се полигон за остварување на нечии профити!

  Локалниот огранок на Левица од Струмица најстрого ги осудува вандалските чинови кои се случуваат околу салата Партизан како и внатре во Отворениот Граѓански Универзитет...

  Да се запре власта – тоа е суштината на Уставот

    Нека овде ми биде дозволено стручно да спорам со уставните судии, провоцирајќи ја нивната професионална етика, граѓанска свест и човечка совест, бидејќи „она што...

  Latest news

  - Advertisement -