Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

- Advertisement -

AUTHOR NAME

Левица

551 ПОСТОВИ
0 КОМЕНТАРИ

Покана за прес – Регулација на македонското извршно право

Почитувани новинари и претставници на медиумите, Политичката партија „Левица“ денес, понеделник (5 декември 2016 година), во рамки на својата предизборна кампања, ќе одржи прес-конференција пред Комората на извршители на РМ,...

Покана за прес – Продолжува судскиот прогон на Савески и Куновски

Почитувани новинари и претставници на медиумите, Политичката партија „Левица“, ќе одржи прес конференција по повод продолжување на судската кривична постапка против нашите членови од највисокото...

ПОКАНА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА – СУДЕЊЕ НА МАРИГЛЕН ДЕМИРИ

Почитувани новинари и претставници на медиумите, денес (22 ноември 2016 г.) во 12:00 часот во Основен Суд 1 во Скопје е закажано рочиште за судење...

Левица ги достави изборните листи во ДИК!

По долги години, за прв пат, на изборите граѓаните ќе можат да гласаат за една автентична левичарска партија, за партија која отворено се заложи...

Правото на предлагање листи за пратеници од група избирачи – „демократска фасада“ на изборниот процес

Денес почнува собирањето потписи за истакнување кандидатски листи за пратеници преку групи избирачи. Законскиот рок во кој треба да се соберат по 1.000 потписи...

Покана за прес – Санитарен кордон за изолирање на ДПМНЕ

Денес, вторник, 25 октомври, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк наспроти Собранието на Република Македонија. На прес конференцијата ќе биде...

Latest news

- Advertisement -