Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

- Advertisement -

AUTHOR NAME

Левица

551 ПОСТОВИ
0 КОМЕНТАРИ

Покана за прес – Иницијатива за обединување на сите антирежимски партии во истакнување на единствени непартиски листи на изборите

Во среда, 21 септември, во 12.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, пред Собранието на Република Македонија, со цел да се...

Зошто Левица е различна од другите партии?

1Левица е единствената партија што отворено стои зад интересите на обичниот човек, на работниците, сиромашните и обесправените. „Сите партии не чинат“. „Сите се исти“....

Покана за прес: Штрајк во Леарница: газдите рамнодушни, институциите глуви, а работниците без плати

Во среда, 14 септември, во 13.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, пред Собранието на Република Македонија со цел да се...

25 години независност – 25 години осиромашување и обесправување

Наместо полни со оптимизам и позитивни чувства да ја одбележуваат 25-годишнината од независноста на Република Македонија, мнозинството граѓани воопшто немаат причини за славење. Нивниот...

Покана за прес | 25 години независност – 25 години осиромашување и обесправување

Во четврток, 8 септември, во 11.00 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, пред Собранието на Република Македонија по повод 25-годишнината од...

Лажното политичкото водство во Македонија – Зошто Левица нема лидер

Водство (наречено и лидерство од англиски leadership) —процес на општествено влијание во кој една личност ја придобива соработката и поддршката на останатите во остварувањето...

Latest news

- Advertisement -