Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

- Advertisement -

AUTHOR NAME

levica

2 ПОСТОВИ
0 КОМЕНТАРИ

Бугарија го поткопува националниот идентитет кај децата со новите барања за дисперзирани студии кај нас

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Не многу долго по обелоденувањето на Концепцијата за реформа на основното образование дојде и барањето на бугарските власти за отворање дисперзирани студии...

Богоев потпишал скандалозен договор со „Агенција Рејтинг“ за консултантски услуги

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Расипништвото на Богоев и општина Карпош продолжува Стефан Богоев, како градоначалник на Општина Карпош на 18 декември потпишал договор со Агенција Рејтинг СП-М...

Latest news

- Advertisement -