Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Борислав Крмов

Борислав Крмов: „Целта на пописот е демографски и етнички инженеринг“

Законот за попис по редовна постапка тајно беше повлечен на 26 декември минатата година, а пратениците добија известување дури после два дена дека е...

Последни објави