Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Деманти и исправки

Левица Битола: Левица не се извинува никому, особено не на оние кои го крадат народот

Една недела Бојкоски не дава отчет зошто се потрошиле 1.300.000 денари средства во време на криза, туку напразно се заканува со некакви тужби! Заменик градоначалникот...

Додека носи закони на штета на лицата со попреченост, власта манипулира со нивната положба

Негодувањата на Министерството за труд и социјална политика во врска со предлогот за изменување на Законот за детска заштита, поднесен од пратениците на Левица,...

СДСМ манипулира дека Левица ги блокира измените за „Недела – неработен ден“

Владејачката партија и портпаролката и поранешна новинарка, Богданка Кузеска, во немоќ да ја оправдаат својата неспособност, во неколку наврати безобразно манипулираат дека Левица ги...

Последни објави