Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Гостувања

(Интервју) Пратеникот Борислав Крмов, гостин во живо во емисијата „Утрински Брифинг“

Пратеникот Борислав Крмов, гостин во живо во емисијата „Собраниски Брифинг“ https://www.youtube.com/watch?v=6yE3HPCL9gk  

(Видео) Крмов: Со вакви лоши закони само се стимулира дивоградби

Пратеникот Борислав Крмов во емисијата „Само Вистина“ на тема - Закон за дивоградби.   https://www.youtube.com/watch?v=_AUNcSNSWLY

(Видео) Крмов: Не е точно дека со дигитализација ќе се заштеди, напротив тоа е скапа работа

Пратеникот Борислав Крмов, на тема „дигитализација во образованието“ во вчерашното издание на „Само Вистина“   https://www.youtube.com/watch?v=WwQrjW7m3Ys

(Видео) Крмов: Преговорите со ЕУ се наметнат фокус за оправдување на капитулантскиот Преспански договор

Дел од гостувањето на пратеникот Борислав Крмов, во вечерашното издание на „Само Вистина“, во врска со денешната изјава на бугарскиот претседател, Румен Радев и...

(Видео) Борислав Крмов за воведување онлајн – Деловник

„Целата јавност гледа колку кај нас е деградиран и дерогиран демократскиот процес, со носење на таков Деловник ќе беше уште повеќе. Ние не сме...

(Видео) Крмов: Не може ние да бидеме опструирани, а власта од нас да бара конструктивност

Борислав Крмов во „Утрински Брифинг“: „Не може ние да бидеме опструирани, а власта од нас да бара конструктивност“   https://www.youtube.com/watch?v=WYnmhgS-ZMU

Последни објави