Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Гостувања

(Видео) Крмов: Со вакви лоши закони само се стимулира дивоградби

Пратеникот Борислав Крмов во емисијата „Само Вистина“ на тема - Закон за дивоградби.   https://www.youtube.com/watch?v=_AUNcSNSWLY

(Видео) Крмов: Не е точно дека со дигитализација ќе се заштеди, напротив тоа е скапа работа

Пратеникот Борислав Крмов, на тема „дигитализација во образованието“ во вчерашното издание на „Само Вистина“   https://www.youtube.com/watch?v=WwQrjW7m3Ys

(Видео) Крмов: Преговорите со ЕУ се наметнат фокус за оправдување на капитулантскиот Преспански договор

Дел од гостувањето на пратеникот Борислав Крмов, во вечерашното издание на „Само Вистина“, во врска со денешната изјава на бугарскиот претседател, Румен Радев и...

(Видео) Борислав Крмов за воведување онлајн – Деловник

„Целата јавност гледа колку кај нас е деградиран и дерогиран демократскиот процес, со носење на таков Деловник ќе беше уште повеќе. Ние не сме...

(Видео) Крмов: Не може ние да бидеме опструирани, а власта од нас да бара конструктивност

Борислав Крмов во „Утрински Брифинг“: „Не може ние да бидеме опструирани, а власта од нас да бара конструктивност“   https://www.youtube.com/watch?v=WYnmhgS-ZMU

(Видео) Крмов: Пратениците на СДСМ немаат дисциплина да седат во сала дури кога имаат мнозинство

Дел од гостувањето на пратеникот Борислав Крмов во емисијата „Утрински Брифинг“ околу недисциплинираноста на пратениците на СДСМ во однос на пратењето на собраниски седници.   https://www.youtube.com/watch?v=2_Ao3ryBm5w

Последни објави