Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Кривични Пријави

  Левица поднесе кривична пријава против Љупчо Георгиевски Претседател на здружението “Културен Центар Ванчо Михајлов”

  Пријавениот се терети дека извршил сет на кривичните дела „Излагање на подбив на македонскиот народ“ и „Предизвикување омраза, раздор или нетрпеливост врз национална, расна,...

  Левица поднесе кривична пријава против претседателот на здружението „Културен центар Иван Михајлов“ – Битола

  Политичката партија Левица, до Основното јавно обвинителство – Битола, поднесе кривична пријава против претседател на Здружението „Културен Центар Иван Михајлов“ – Битола. Пријавениот се...

  По поднесената кривична пријава од Левица, седниците за пратеничките прашања се враќаат во Собранието

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, по пауза од една година се одлучи да свика посебна собраниска седница за пратенички прашања. Свикувањето на оваа седница...

  Последни објави