Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Локални Ограноци

Помош за ГЛОБАЛ – глоба, рекет, или собирање пари за кампања

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ По примерот на неколку други општини раководени од СДС, Аеродром се вклучи во „хуманитарната" мисија за опожарениот Глобал. Илјада евра, односно 60.000...

План за бетонизација на општина Карпош – 2021

Во понеделникот се одржа 53. седница на Советот на Општина Карпош, при што беше усвоена предлог-програмата за активностите на Општина Карпош во областа на...

Членови на Левица – Делчево положија цвеќе во чест на раѓањето на великанот Гоце Делчев

Поминаа 149 години од раѓањето на македонскиот великан Гоце Делчев По повод роденденот на еден од најголемите и најзначајните револуционери во историјата на Република Македонија,...

Богоев народните пари ги троши на пи-ар кампањи и со тоа отворено се фали во јавноста

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Стефан Богоев на пропушта можност во јавноста да пласира како се трошат народните пари од општинскиот буџет на општина Карпош. Имено, тој...

Бетонизација на Ѓорче Петров – 25 нови ДУП-ови на општината!

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Токму во годината кога треба да се одржат локални избори, практично на крајот на својот мандат, градоначалникот Александар Наумоски, заборавајќи на предизборните...

Состојбата на македонското здравство во една слика

Ова се катастрофалните услови во кои се наоѓа битолската болница, која повеќе изгледа на извор на зарази и болести отколку на здравствена установа. Дворот...

Последни објави