Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Локални Ограноци

  Левица – Карпош: Стефан Богоев и тоа како ѝ се погоди на урбаната мафија

  Со платен ПР од Општината лесно е да се води медиумска војна. Но реалноста се темели врз факти. А фактите покажуваат дека Стефан Богоев...

  Левица – Гази Баба: Ова треба да е канализациска инфраструктура во 21-ви век?

  Дали според градоначалникот Борис Георгиевски, ова треба да е канализациска инфраструктура што ги задоволува потребите на граѓаните во 21-ви век? До кога на жителите на...

  Левица Делчево: Лажните предизборни ветувања на СДСМ од 2017 година неможат да се сокријат

  Во предизборната програма на СДСМ во Делчево како еден од клучните проекти е предвиден и " Доизградба и доградување на кејот на реката Брегалница"...

  (Видео) Левица – Охрид: Депонијата гори, изградбата на фабриката за отпад уште една предизборна манипулација

  Депониите во Охрид неконтролирано горат секојдневно, со што се продолжува со загадување на животната средина, а воедно се доведува во опасност и здравјето на...

  И по пет месеци, новите тетовски автобуси не мрднале од мртва точка

  Тетово без градски превоз и по пет месеци од набавката на петте автобуси од страна на општината. На 17 јануари 2021 година, во Тетово пристигнаа...

  (Видео) Левица Карпош: Карпошани не ги забораваат лагите на Стефан Богоев

  Како никој градоначалник претходно, Богоев ги излажа жителите на Општина Карпош . Од предизборните ветувања останаа само видео записите кои се вистински доказ за...

  Последни објави