Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Локални Ограноци

  (Видео) Јанчев: Амандманска расправа по поднесен амандман за набавка на противпожарно возило за ТППЕ Гевгелија

  Поради тоа што советникот од редовите на Левица беше информиран од службите дека поединечна опрема за пожарникарите треба да биде набавена до април 2022,...

  (Видео) Симонов: Општи флоскули, недостаток на индикатори, ниска вклученост на јавноста и оценување се само дел од слабостите во програмите на Општина Свети Николе

  На петтата и шестата редовна Седница на Советот на Општина Свети Николе беа изгласани програмите за работа на Локалната самоуправа за 2022 година. Советникот од...

  (Видео) Советниците на Левица во Општина Центар побараа референдум за зградите кај „Холидеј Ин”

  „Очекуваме без никаков проблем Советот да ги усвои овие точки и според нив да донесе одлуки со кои ќе распише референдум за спорните локации....

  (Видео) Реакција на Јанчев до претседателот на Советот во Гевгелија по повод неставањето на точка на дневен ред

  Реакција на советникот од Левица, Саше Јанчев, до претседателот на Советот по повод неставањето на дневен ред на точката чија цел е носење одлука...

  Левица – Град Скопје: Прифатени пет амандмани на советниците на Левица на трета седница на Град Скопје

  На вчерашната, трета седница на Град Скопје, по 13 часовна расправа, се изгласа Буџетот на Град Скопје за следната година. На седницата беа прифатени и...

  Левица – Кочани: Левица поднесе иницијатива за донесување краткорочен акциски план за заштита на амбиентниот воздух во општина Кочани

  На денешната седница од страна на членот на Левица во Советот на општина Кочани беше поднесена иницијатива за донесување краткорочен акционен план за заштита...

  Последни објави