Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Локални Ограноци

  Левица – Аеродром: Стоп за репресијата на капиталот и зелената мафија – слободни пазари за локалните земјоделци, занаетчии и домаќини!

  Најголемиот проблем на Аеродромци е решен - сега се на ред обичните скромни луѓе кои продаваат домашни органски производи. Тоа што се случи вчера...

  Левица – Карпош поднесе 280 жалби за предлог ДУП-от за Козле

  Членови на Локалниот Огранок на општина Карпош, поднесоа 280 жалби во однос на Одлуката за неспроведување на стратегиска оцена за Деталниот урбанистички план за...

  Долгот на општина Ѓорче Петров е зголемен за 130 проценти

  Советниците од СДСМ помогнати со активната пасивност на советниците од ДПМНЕ, за неполни три години успеаја да го зголемат долгот на општината Ѓорче Петров...

  Како тоа Владата на Заев си решила да се носи и согорува комунален отпад од 48 општини на само 4 километри од Неготино

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Премиерот Зоран Заев деновиве на прес конференција најави извесен „инвеститор од Луксембург“ со кој преговарале околу 8 месеци за отворање на фабрика/централа...

  Градоначалникот Георгиески продолжува да ги штити партиските и лични интереси

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Буџетот на општина Охрид е реализиран со само 6% во делот на капитални расходи, 4% за социјални надоместоци и дури 40% од...

  Извештајот на УНЕСКО потврди дека СДСМ го надгради режимот на ВМРО – ДПМНЕ

  СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТ Она што го реализира претходната власт во поглед на масовната урбанизација и уништување на Охридскиот регион, СДСМ го надгради и прошири, за...

  Последни објави