Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Локални Ограноци

Поднесена иницијатива за вонреден инспекциски надзор за градежни активности кај поранешниот хотел „Парк”

Деновиве, од поголема група граѓани добивме информации дека на локалитетот „Горица“- ОПШТИНА ОХРИД, се изведуваат градежни активности - изградба на хотел на местото на...

(Интервју) Јованоски: Оптимистички сме расположени дека ќе влеземе во совет со достоинствена и некоруптивна екипа

Иван Јованоски, модератор на Локалниот огранок на Левица во Прилеп На политичката сцена забележително е делувањето на Левица особено во Парламентот. Какво е дејствувањето и...

Багери работат во зелениот појас на Водно – Богоев не презема ништо

Како се ближат локалните избори, така и бетонизацијата на Општина Карпош станува се поинтензивна. Со секој поминат ден, Стефан Богоев ги преточува неговите предизборни...

ЈП Национални Шуми – Подружница Бабуна не одговори на барањето на Левица за пошумување

Локалниот огранок на Левица во Велес, пред еден месец поднесе барање до ЈП Национални шуми - подружница Бабуна во Велес, со кое бараме да...

Златко Марин купува корпи за отпадоци од 300 евра!

Дали крајот на Златко Марин вака мириса? Со фрапантни неконтролирани трошења на буџетот, од Бина од 25.000 евра, изнајмување на новогодишни сијалички за 30.000...

Битола од град на конзули се претвори во град на депонија

Мртви животни, градежен или друг вид на отпад сѐ уште се фрла покрај патиштата, во речните корита, канали, делови од планината, ридовите. Честа е...

Последни објави