Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Локални Ограноци

Кршењата на работничките права мора да запрат!

До Левица ЛО Делчево секојдневно пристигнуваат жалби, поплаки и молби за помош од работници, коишто работат во текстилните фабрики во Општина Делчево, а кои...

Советот одржа седница без општината да ја најави во јавност

Вчера советот на Општина Карпош ја одржа 55-та седница без истата да биде најавена во јавност. Додека претходните седници беа најавувани само неколку минути...

Колку вредат животите на гостиварчани во очите на Арбен Таравари?!

Колку вредат животите на гостиварчани во очите на Арбен Таравари?! Разочарувачки се секојдневните изјави на нашиот градоначалник Арбен Таравари, дека одложувањето на пописот во време...

Богоев ја продолжува бетонизацијата на Карпош – во петок се гласа нов ДУП, додадени се уште три за годинава

Локалните избори се ближат, а Богоев и СДСМ во паника поради губењето на Општина Карпош продолжуваат со деструктивноста и спроведувањето штетни локални политики. Бетонизацијата...

Уште 32.520 евра за печатење на ”Карпош Ин”

Во време кога Општина Карпош е третата најзадолжена општина, Стефан Богоев на 9 март годинава склучил договор со ПЕЧАТНИЦА ЕВРОПА 92 ДООЕЛ Кочани за...

Градежната мафија во соработка со Марин продолжува да профитира во Аеродром

Сведоци на комплетната трансформација на Аеродром изминатите години се сите аеродромци. Градежната мафија во соработка со општинските власти гради облакодери и кули, без притоа...

Последни објави